/Sponset

Da jeg var på Femelle-treffet for noen uker siden på ASIA Aker Brygge, var vi så heldige å få utdelt en fantastisk goodiebag, med blant annet Yves Saint Laurent sin duft Mon Paris. Jeg er svak for YSL sine parfymer, og er en fast bruker av Black Opium, og det var helt supert å få en ny parfyme å bruke. Denne lukter heeelt fantastisk! Jeg er offisielt en fan.

Image and video hosting by TinyPic

I tillegg fikk vi mange andre godsaker:

– Matte Shaker Liquid Lipstick fra Lancôme, en deilig og lett leppestift som inneholder vitamin E.

– Skin Fitness fra Biotherm, spesielt egnet etter trening og for de som er mye aktiv.

– Øyskygge fra Urban Decay, har du sett en så fin blåfarge? Jeg har min i fargen «frostbite».

– Naked Skin Fountation fra Urban Decay, denne er litt for blek for huden min akkurat nå midt på sommeren, men kommer til å bli brukt masse i vinter! For en herlig og lett konsistens.