Image and video hosting by TinyPic

God morgen dere! Det er faktisk like før jeg begynner å bli konvertert til et morgenmenneske.. Det er ord jeg aldri trodde jeg skulle si, men jeg nyter faktisk å stå opp endel tidligere enn jeg må, og bare nyte stillheten. En god start på dagen er så utrolig viktig! Stresser jeg på morgenen er jeg et mareritt av et menneske. En god frokost sammen med en kopp te eller kaffe har blitt et viktig rituale for meg på morgenen!

Nå er det siste dagen på jobb, før jeg tar meg langhelg, med både bryllupsfotografering og fjelltur! Det spøker med tur til Trolltunga, da det er meldt skikkelig drittvær – men fjelltur blir det uansett! Jeg gleder meg til å dra på tur med tre av mine søsken, deres utkårede og selvfølgelig Christian. Jeg har til og med kjøpt meg ny sekk for anledningen! Også må jeg ha noe godt oppi sekken til når vi kommer frem. Hva er egentlig den beste tur-drikken? Mintu? Baileys? Jäger? Noe må det iallefall bli!

Image and video hosting by TinyPic

#armcandy fra Bjørklund (sponset)

Image and video hosting by TinyPic

Håper alle får en strålende torsdag!