For et fint døgn jeg hadde i Oslo! Jeg våknet opp 04:45(!) på fredag morgen og turet innover mot hovedstaden. Der møtte jeg fineste Ida før vi traff resten av Femelle-gjengen på #femellesummerdinner, og hadde en fantastisk middagsopplevelse og After-work med snacks og litt vin på ASIA på Aker Brygge. For en fantastisk god mat! Dit skal jeg definitivt spise neste gang jeg er i de traktene.

Var også over gjennomsnittet fornøyd med hotellvalget denne gangen! Thon Hotel Cecil er både (ekstremt) sentrumsnært, fint, med god frokost (og Insta-vennlige bord, haha! Marmor ♥) og billig!  Benedicte og jeg satt og koste oss med frokosten leeenge! Ble veldig positivt overrasket, og kommer nok til å bo her igjen neste gang, spesielt siden min Bed&Breaksfast ala Line har flyttet fra storbyen, og jeg må plutselig bruke penger på hotell igjen, haha.

Takk til alle som gjorde denne Oslo-turen så fin ♥