Hallo og riktig god helg til dere! Det går lenge mellom hver gang jeg er innom her og faktisk skriver noe, annet enn en og annen oppskrift.. Jeg føler at bloggverden er litt død, og jeg har nok dessverre lagt meg ned i halvsøvne med den. Men plutselig fikk jeg ånden over meg og bestemte meg for å oppdatere litt. Selv om jeg føler at det skjer null niks og nada i livet mitt, så skjer det selvfølgelig noe. Men så er det dette med hverdagsblogging da, er det noe vits liksom? Hvem vil egentlig lese om hva jeg har spist i dag, hvilke serier jeg ser på for tiden, og crap man kjøper/ får sponset, så kan du – om du er skikkelig heldig – få 15 prosent avslag på et eller annet overpriset drittprodukt du egentlig ikke trenger.

Jeg er allerede på avsporingens vei ser jeg, haha. Men helt seriøst, er hverdagsbloggingen død? For hvor mange blogger leser du egentlig, som ikke handler om et spesielt tema? Jeg setter veldig pris på dere som titter innom, selvfølgelig dere 2 faste i kommentarfeltet (dere vet hvem dere er ♥) pluss mamma, men jeg ser også tendensen i statistikken min, og reiseinnleggene mine er definitivt de som blir mest lest. Er det best å bare holde seg til en nisje og kanskje oppdatere 1 gang i måneden, eller hva? Jeg vet ikke asz.

Dette kjente jeg tok plutselig en heeeelt annen vending enn det jeg egentlig hadde tenkt! Jeg hadde tenkt å snakke om at det er helg, og det er digg og hei – se den nye vasen min med blomster i fra hagen vi holder på å fikse, men det virket så jææævla meningsløst…