Hallo og riktig god torsdag! Tenk at det allerede er 2. mars.. Mars er egentlig bare en stor skuffelse i 31 dager synes jeg, haha. Det er ikke vår, det er lenge til påske, mars er preget av slapsevær og generelt drap på alt som heter håp om sommer. Haha, neida. Joda. Jeg pleier egentlig å ha en ferie i bakhånd i mars, men det er det null og niks av (sålangt..) i år. Nå skal jeg ta meg sammen og heller fortelle om det jeg egentlig skal snakke om, nemlig favorittene mine fra februar!

Fuktighet har vært et nøkkelord denne måneden, jeg har aldri blitt så tørr på hender og i fjeset før i mitt liv! Hva skjer med klimaet?

Babyliss Pro Argan Oil Hair Treatment er fantastisk for slitte tupper og blast hår. Den reparerer nok ingenting (hevder egentlig noen oljer at de gjør det?) men den får håret mitt til å se ti ganger sunnere ut ved å bare gni litt arganolje i tuppen av håret. Den virker ikke tyngende på håret mitt, og er ikke så fet at den smitter over på klær og skuldre. Anbefales virkelig!

The Lip Scrub fra Sara Happ er en oldie, but goldie! Husker dere hypen på denne? Jeg oppdaget den i skapet mitt da jeg ryddet, og klassisk vinter – så hadde jeg sprukne og tørre lepper. En skrubbeseanse senere var de SÅ myke og helt fri for ekkel, overflødig hud som man går og river i hele dagen lang. Denne har fått en ny plass i mitt hjerte! Jeg har min i mandarin, men jeg vet faktisk ikke om de selger den lengre. Du kan iallefall fortsatt kjøpe disse på Coverbrands.

Almond hand & nail cream fra The Body Shop er virkelig gull verdt, og den har virkelig fått kjørt seg den siste måneden. Den lukter så godt, også er den drøy i bruk. Definitivt den beste håndkremen jeg vet om!

– Skrinet er fra H&M Home, klokken er fra Winchester og ringene og armbåndene er fra eBay –

Makeup Revolution Mono Eyeshadow i fargene «velvet luxe» og «new trial red». Disse er sååå kule! Og de passer spesielt godt sammen. Jeg har virkelig fått øynene opp for dette merket etter jeg fikk MUR-adventskalender til jul i fjor.

Hva er dine favoritter i februar?