For en fantastisk helg vi har hatt! Vi kom opp på hytta sent fredag kveld, trette og iskalde. Inni hytta var temperaturen på minussiden, så det ble raskt satt i gang en vedhentingsaksjon. Og da vi våknet tidlig lørdags morgen var hytta varm og god, og vi fikk se tidenes soloppgang fra verandaen. Utsikten her er upåklagelig! Vi fyrte opp jernovnen og Christian lagde sine nydelige frokostlapper.

Vi dro på oss de flotte, blå kjeledressene man kan få kjøpt på Europris (populært kalt Vennesla-bunaden. No t no shade, de er jo faktisk geniale!) og gikk ut for å nyte lørdagen i strålende sol!

Søndagen tilbrakte vi faktisk på langrennskiene. Det er mange år siden sist for min del iallefall! Det var utrolig gøy, og vi datt og slo oss noen få mange ganger. Vi tok med oss kaffe, ved og alt som hører til. Bare ikke kjelen, haha! En porselenskopp gjorde susen allikevel. Vi kom sent hjem, og var skikkelig kalde, så et bad i jacuzzien sammen med litt te har aldri vært så deilig før.

 

Anbefaler alle som er i Førevatn-området å ta en tur opp til Himmelsyna. Det er bare så utrolig flott der ♥