Hei og hallo der! Nå er det lenge siden bloggen har blitt oppdatert. Jeg vet at bloggerne over på Nouw har en 30 day blog challenge, men selv om jeg er ei Femelle-jente, kan jeg jo slenge meg på utfordringen fordi om. Tror dere jeg klarer 30 dager? Blir spennende å se!

Før i tiden (da jeg var en flink blogger..) var månedens favoritter en av mine favorittinnlegger å lage. Nå som vi er ved månedskiftet tenkte jeg å starte hele sulamitten med nettopp dette. Etter jeg var i Amsterdam og innom Primark (*sett inn halleluja-lyd her*) har jeg virkelig fått øynene opp for kosmetikkmerket deres! Jeg håper det faller i smak ♥

Image and video hosting by TinyPic

NILENS JORD NAIL POLISH 676 Denne har fulgt med meg i lang tid, man kan vel kanskje konkludere med at den er drøy i bruk? Ser jeg har skrevet om den samme neglelakken så tidlig som i 2015.. Den fungerer fortsatt utmerket, og er min absolutte favoritt! Helsort med masse glans!

MAKEUP MEKKA LIPSTICK MATTE, CRASHBERRY Makeup Mekkas leppestifter er så utrolig gode, og de har så mange fine farger til en billig penge. Denne er min favoritt nå som jeg har vinterbleikheten på plass!

MAKEUP REVOLUTION BLUSH; HARD DAY. Etter jeg fikk den suuuperfine adventskalenderen fra Makeup Revolution som førjulsgave av Christian har jeg fått mange favoritter fra dette merket. Denne blushen er så utrolig fin på, og gir en fin glød uten å stjele for mye oppmerksomhet, og passer veldig fint på litt lysere hud.

DIAMANTSMYKKE Dette er et av de kuleste smykkene jeg har, laget av JenssenDesign ♥ Passer så utrolig godt til både hverdags og når jeg skal pynte meg, og jeg synes også det er kult å feste til armbåndene mine.

Image and video hosting by TinyPic

PS… LIPLINER; ROSEWOOD MAUVE Liplinerne til Primark. Er. Fantastiske! Jeg skulle ønske jeg kjøpte hundre stykk av disse da jeg først var der. Kremete å påføre, men holder seg på plass hele dagen. Jeg elsker disse!

MAKEUP REVOLUTION LIQUID HIGHLIGHTER Denne er gulllll verdt! Jeg elsker den enkle påføringen på dager hvor jeg ikke orker å styre så veldig med ansiktssminke. Denne føles veldig kremete med en gang den påføres, og tørkes kjempefort! Den er med andre ord lettest å jobbe med om du kun fokuserer på et område av gangen, hvis ikke kan den tørke og bli klumpete på huden.

PS… PINSETTER I ROSÈGULL Husker dere da hele bloggnorge gikk av skaftet *hostblesponsethost* for Fred Hamelten sine pinsetter i gull som kostet – hold deg fast – firehundrenorskekroner?! Jeg prøvde disse en gang, men synes ikke den gav noe som helst annerledes resultat enn pinsettene jeg hadde kjøpt fra Primark i åresvis. Da jeg var innom nå fant jeg en two-pack med de kjente og kjære pinsettene mine – i rosègull! Jeg måtte selvfølgelig ha de. Prisen var hele 1.50€, altså 13.3 kroner. Røverkjøp anyone?

PS… DRAMATIC EYELASHES Jeg skal aldri, aldri, aldri kjøpe falske øyevipper fra eBay igjen, etter jeg ble tilsent et par som var laget av minkhår uten at det stod noe som helst om det på siden hvor jeg kjøpte dem. Uansett, jeg tenkte jeg skulle prøve meg på Primark sine, som jeg har hørt uendelig mye bra om fra enhver britisk Youtube-guru. Det er seriøst de beste vippene jeg noensinne har prøvd! De er så utrolig mye og lette å påføre, limet er det beste jeg noensinne har prøvd (kan sidestilles med Kardashian Beauty vippelimet) og ser faktisk naturlige ut.