Image and video hosting by TinyPic

Den absolutt fineste opplevelsen vi hadde i Amsterdam var å se byen fra kanalene. I tillegg er det Light Festival i Amsterdam frem til den 22. januar, så om du skal dit innen da, kjøp deg en billett og se alle de fantastiske skulpturene og lysshowene fra en kanalbåt! Vi brukte firmaet KIN Boat Amsterdam, og de hadde søte små elektriske båter, med store puter og pledd slik at man ikke frøys. Vi hadde også en utrolig hyggelig guide, og jeg er så glad for at vi brukte dette firmaet, istedenfor å dra på disse gigantiske, upersonlige Sightseeing-båtene.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Inkludert i prisen som var 24,50€ fikk vi garantert sitteplass på båten (de store båtene har ikke det!), varm drikke som te, kakao og varm vin, en privat guide som fortalte alt om kunstverkene vi så, og som også var utrolig flink til å svare på andre generelle spørsmål om byen og bygningene rundt kanalene. Det var en veldig fin og intim opplevelse!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic