Image and video hosting by TinyPic

Denne nyttårsaften må være den beste jeg noengang har hatt (bortsett fra den ganga jeg var sånn åtte år, og spiste meg halvt ihjel på kalkun, og fikk tre bokser med de tanks-kinaputtene som jeg satte fyr på rekke og rad ute på verandaen hjemme) og det som toppet det hele var jo selvfølgelig reisefølget! Det er noe spesielt å feire den første nyttårsaften sammen og gi nyttårkysset til en du er skikkelig glad i ♥

Hele dagen i Amsterdam var temmelig grå, og jeg var litt usikker på om jeg kom til å få med meg noen raketter i det hele tatt.. Det var en unødvendig bekymring foråsidetsånn, haha. Vi spiste nyttårsmiddagen midt på dagen på Pancakes Amsterdam, og hadde bare brødskiver hjemme i leiligheten (haha, nordmenn og brødskiver..) før vi dro ut på utestedet Bulldog. Der var vi helt frem til noen minutter på tolv, før vi løp ut i gatene sammen med tuuuusenvis av andre som også skulle til Dam-plassen. For en stemning! Alle var glade og fornøyde, og selv om det var skikkelig sild i tønne, var det ingen knuffing eller sure miner. Fantastisk opplevelse.

Image and video hosting by TinyPic

Ufattelig dårlig bilde, men et godt eksempel på folkemengden! Dette er på Dam-plassen klokken 12. 

Image and video hosting by TinyPic

Vi ruslet tilbake til Bulldog etterhvert, og plutselig fikk vi høre at de fyrte opp raketter på utsiden der også, og da var klokken nærmere 1! De holdt det virkelig i gang hele natten her, og jeg vil anbefale deg om du skal reise til Amsterdam på nyttårsaften og vil ta gode bilder: Ta med deg stativ, og still deg på en av broene rundt Red Light District. Det var et utrolig flott syn!

Image and video hosting by TinyPic

Å feire nyttårsaften i Amsterdam er virkelig noe jeg vil anbefale! Enten om det er venninnegjeng eller kjærestetur, stemningen var ubeskrivelig bra.