… Du vet du bor i en leilighet midt i Red Light District når WiFi-passordet ditt er «I love hemp»

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Da har vi offisielt kommet oss på plass i leiligheten vår i Amsterdam! Den var rett og slett litt mer sentral enn vi noensinne kunne forestilt oss, og det første vi ser når vi går ut av døra er Coffee Shops, Love Hotels og penisbonger, haha!

Vi har vært på en liten tur rundt i nabolaget, innom Primark (viktig!), matbutikken, Dam square, ostesmaking og nå skal vi lage en god middag hjemme i den søte leiligheten vår, som er full av gamle vintage skatter, før vi drar ut og kikker på kanalene i skumringen.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Gleder meg til å se alt denne byen har å by på! Har du vært i Amsterdam? Har du noen tips til oss? :-)