//Inneholder affiliateslenker

 Hei og riktig god fredag! Tipper det er mange der ute som gleder seg til helgen, det gjør iallefall jeg. Nå har vinteren kommet på Sørlandet, og det er litt idyll å våkne opp til minusgrader. Det går jo også mot den beste tiden i hele året; juletiden! Og jeg har skikkelig lyst på en ny kjole eller to. Det er jo så mange festligheter i desember måned! Julebord, julaften og nyttårsaften. Sistnevnte skal jeg faktisk feire i Amsterdam i år, og det blir jo veldig spennende!

I tillegg må jeg investere i noen nye gensere, da jeg har to stykker i skapet mitt som holder meg varm, og det er rett og slett ikke nok! Her kommer et knippe av mine favoritter hos Nelly for tiden, de har så mye fiiiint!

-SHINY DRESSES-
Image and video hosting by TinyPic

NLY ONE Bombshell sparkle dress    ♥     NLY ONE Velvet sequin open back dress    ♥     NLY ONE Cross strap velvet dress in Esmerald

-EVERYDAY TURTLENECK SWEATER-

Image and video hosting by TinyPic

River Island NS Roll Neck Jumper     ♥     Selected Femme SFMAIA LS Knit Rollneck     ♥     Cheap Monday Honour Knit

-WARM (AND STYLISH) JACKET-

Image and video hosting by TinyPic

Noisy May NMalexa L/S Fake Fur Jacket     ♥     Vero Moda Vmtaina Jacket DNM V     ♥     New Look Lux Borg Trim Puffer Jacket

-SOMETHING PRETTY UNDERNEATH…-

Image and video hosting by TinyPic

NLY LINGERIE Sexy Strap Suspender Belt     ♥     Hunkenmöller Trend Motif Body     ♥     NLY LINGERIE Hot Body