Hei og riktig god torsdag formiddag! Det er lenge siden det har kommet et sminkeinnlegg her på bloggen, så i dag måtte rett og slett bli dagen! Som dere vet har jeg vært en fan av Makeup Mekka en god stund, og for noen måneder siden tok jeg litt av på salget de hadde. Jeg tenkte nå å dele mine erfaringer med noen av tingene jeg kjøpte. Hva er verdt å kjøpe, og hva kan du bare vinke farvel til? Jeg vil også nevne at du finner ingen annonse eller affiliateslinker her – kun egne meninger.

Image and video hosting by TinyPic

MINERAL FINISHING BAKED BLUSH & HIGHLIGHT: Denne overrasket meg veldig, og synes virkelig den gjør seg som enkel og rask highlighting på dager hvor jeg ikke ønsker å være så tildekket av sminke. Den gir en naturlig finish, uten å skrike diskolys. BUY!

MATTE ON THE GO BAKED POWDER TRANSPARENT: Dette er det beste settingpudderet i historien! Etter jeg fikk dette har jeg rett og slett sluttet med Mineral Saphire Loose Setting Powder som jeg alltid brukte før. Jeg elsker dette pudderet og kommer til å kjøpe det igjen når det blir tomt. BUY!

QUICK HIGHLIGHT & CONTOUR PALETTE: Dette vet jeg at jeg har rost opp i skyene før, og jeg mente den virkelig – den gang! Men, jeg lurer rett og slett på om de har endret formelen på denne, for de siste to stykkene jeg har fått har vært skikkelig, skikkelig dårlige. De lukter kjemikalier (bensin..!) og den contourfargen som tidligere passet perfekt til min hudtone er nå orange. I tillegg knuser den av ingenting. Min kjærlighet for denne har med andre ord dødd ut, og jeg regner med det finnes andre produkter der ute som gjør en bedre jobb en denne. BYYYEEEE!

Image and video hosting by TinyPic

ULTIMATE TRIO CONCEALER: Som dere kan se har denne allerede blitt flittig brukt! Jeg brukte faktisk den aller lyseste som base til halloweensminken min da jeg skulle være half-skull. Så lys er den lyseste! Den midterste passer perfekt for meg som vanlig concealer. Denne liker jeg faktisk ennå bedre enn Double action mineral concealer stick som jeg har rost opp i himmelen før. BUY!

DUO FACE CREAM CONTOUR PALETTE: Denne er rett og slett fantastisk! Nå har jeg ikke brukt den lyse så mye, men den mørke falt virkelig i smak hos meg! Den er kremete og er lett å blende ut, uten å være oljete. Også til en veldig grei pris! Dette er uten tvil min nye favoritt hos Makeup Mekka, og er en BUY!

PRO FOUNDATION BRUSH 111: Uansett om du bruker verdens beste foundation gjør denne kosten resultatet helt forferdelig! Den gjør foundation strekete og ugjevn. I tillegg faller det av et hår nå og da, som du må fiske ut av det klumpete foundationkaoset denne kosten har skapt for deg. Nei takk. BYE!

Har du handlet hos Makeup Mekka før? Hva har vært dine erfaringer? Og hva synes dere om denne typen innlegg?