God dag, dere! Det er en liten stund siden sist, men jeg kjenner på det at jeg savner bloggen min nå! Etter en litt anstrengende morgen (presidentvalg, I say no more) og siden vi har fri fra skolen i dag tenkte jeg å gjøre noe ekstra til frokosten i dag. Jeg elsker å sitte ved frokostbordet her og se ut de gigantiske vinduene og feste blikket på fjellene som har snø på! Er det bare meg som begynner å få julestemning? Jeg tipper vi er flere!

Uansett ble jeg veldig fornøyd med sconesene i dag, da de ble en liten blanding av masse greier jeg hadde i skapet. Utrolig enkle og gode frokostscones!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

OPPSKRIFT PÅ FROKOSTSCONES:

1 dl hvetemel

1,5 dl sammalt rugmel, grov

0,5 dl havregryn

2 ts bakepulver

2 ss olje

1 ss honning

2 dl mandelmelk (du kan selvfølgelig også bruke vanlig melk)

Bland sammen alt det tørre, tilsett så oljen, melken og honningen og bland sammen til en fin (og klissete) deig. Ta deig i en spiseskje og rull den sammen, og legg på bakepapir. Pensle med et egg og strø maldonsalt på toppen. Sett inn i ovnen på 210 grader i 10 minutter. Voilâ!

Image and video hosting by TinyPic

Dette smakte spesielt godt sammen med svigermors hjemmelagde marmelade og Den Glade Ku sin kirsebærmarmelade med konjakk! Te er selvfølgelig også et must til scones. Dette var virkelig en deilig start på dagen! Håper alle får en fin lillelørdag ♥