Image and video hosting by TinyPic

Nå er det flaut lenge siden jeg har oppdatert bloggen, men med skole, høstferie, flytting og hundepass har det rett og slett ikke vært tid til å komme opp med et innlegg hvor jeg følte jeg hadde noe å si. Kvalitet over kvantitet håper jeg å få ut av dette, haha. Uansett, etter et supertrangt budsjett siden sommeren og Italia-roadtripen bestemte jeg meg for at jeg bare skulle kjøpe ett plagg til meg selv denne høsten. Ellers skulle jeg ønske meg klær i bursdagsgave, for herregud – jeg trenger jo noe å gå i, haha!

Men altså, et plagg.. Den var vrien – helt til jeg snublet over Julie Bettina sin blogg, hvor hun hadde et innlegg om skinnjakker (her kan du også finne linken til den!) Og da jeg så denne replikaen til den to-die-for jakka fra Zara var jeg ikke i tvil lenger, og i går havnet denne nydeligheten ned i postkassa mi ♥

Image and video hosting by TinyPic

Jeg elsker denne! Kommer definitvt til å kombinere denne med helsorte antrekk og Dr.Martens boots ♥