Image and video hosting by TinyPic

Ettersom håret mitt har en lei tendens til å bli superfrizzy og tørt har jeg nå innsett at jeg må legge litt mer i det å bruke gode produkter for å få et sunt hår, spesielt i disse tøffe bleke-tider. Hårmasken min fra O-Way er gull verdt, men det kan fort bli litt dyrt om jeg skal bruke den 3 dager i uken. Derfor gikk jeg til innkjøp av et fullt sett fra Macadamia som jeg prøvde for mange år siden og var superfornøyd med. Gjett hva, nå selger de det på Europris! Da jeg tilfeldigvis var innom der og så de hadde tilbud var jeg ikke sen med å raske med meg.

Gjett hva? Det gjorde håret mitt så sinnsykt mykt! Og hele settet koster det samme som èn maske fra O-Way. Jeg kommer ikke til å bytte ut sistnevnte – ikke i det hele tatt! Men jeg ble utrolig overrasket over hårkvaliteten min etter bare en vask! Jeg kommer til å skrive en lengre review om disse produktene når de er tomme.
Image and video hosting by TinyPic