Iiih, tenk at allerede i morgen er bursdagen min, og jeg blir faktisk hele 23 år. Vilt! Bursdager er nærmest hellig i min bok, og alle fortjener frokost på senga og bursdagssanger. Så selvfølgelig krysser jeg fingrene at jeg får nettopp det i morgen. Jeg tenkte å sette sammen en liten wishlist både for inspirasjonens skyld, og fordi det er lettere å si hva man ønsker seg. I år ønsker jeg meg klær – noe jeg ikke har kjøpt til meg selv på mange, mange måneder. Og spesielt klær i sort, grått, burgunder og sennepsgul. I stoffer som silke, grov strikk og skinn. Enkelt å kombinere og ikke minst – superfint!

Image and video hosting by TinyPic

1/Dash Top med blonder fra Bik Bok

2/Sort skatekjole fra Cubus

3/Design Letters krus fra Arne Jacobsen

4/Riviera Pullover turtleneck genser fra Bik Bok

5/Lush Dress i grå fra Bik Bok

6/Evy Bomberjacket i burgunder fra Gina Tricot

7/Embla bord fra Kremmerhuset

8/Cold Shoulder genser fra H&M

9/Strobe of Genious Illuminating Palette fra NYX

10/Tapasbrett fra Nicolas Vahe

11/Pullover turtleneck genser fra Cubus

12/Lerretsbilde av vær fra Kremmerhuset