JEG HAR ENDELIG EN FULLT FUNGERENDE MOBILTELEFON ♥

Siden april har jeg hatt en mobil som slår seg av og på som den vil, hatt hele bakdekselet sprukket, med apper som tuller og et selfie-kamera som var ikke-eksisterende. Dette har jeg da levd med i håpet om at det skulle gå over (lol..) og for litt over en uke siden deiset den rett i bakken utenfor butikken og gikk i tusen knas, og håpet mitt knuste med telefonen.

Dette er altså den første mobilen jeg har kjøpt til meg selv (alle andre har vært arvet eller bursdags/julegaver) og IKKE vært en tilbakekallingsvare, haha! Jeg er så kjip når det gjelder mobiler at det er helt drøyt. Men nå har jeg altså kjøpt denne som en bursdagsgave til meg selv, og jeg er SÅ fornøyd! Den er så utrolig fin med rosègulldekselet og en helt syk skjerm!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Nå har jeg endelig en mobil som funker bra nok for instagram, haha!

Image and video hosting by TinyPic

Jeg kjøpte den bad boy-en på CDON.com hvor det var billigst OG jeg får KickBack, så valget var temmelig enkelt! Ååå, jeg er så fornøyd med å ha ny telefon – og jeg lover å ta godt vare på denne! ♥