Time for time innlegg er noe jeg alltid synes er morsomt å lese, og noe jeg har blitt spurt om å gjøre. Det er så utrolig tilfeldig at jeg bestemte meg for å lage dette innlegget i går, og det skjedde faktisk ting i livet mitt, haha! Jeg håper iallefall innlegget faller i smak hos dere!

07:30 Jeg hører at Christians alarm går på, og jeg ber til høyere makter at han ikke vekker meg med en gang. Jeg kommer unna med et nuss på kinnet og drar dyna langt over hodet og snorker videre.

08:02 Christian kommer inn og reklamerer med ferdig frokost på bordet. To ting farer gjennom hodet mitt: «Jeg er så heldig» og «faen, jeg er trøtt». Jeg kaver meg ut av senga, vasker fjeset mitt og klasker på en iskald fuktighetskrem for å våkne litt.

08:11 Siden ingen av oss handlet i går ble det en noe spesiell frokost. Varme pitabrød som hadde ligget i frysen siden antikkens Hellas, stekt egg og en perfekt moden avocado. Føler meg skikkelig basic imens jeg nyter sistnevnte.

08:30 Heldigvis var det kaffe i skapet, og vi sitter og snakker sammen under dagens obligatoriske kaffekopp før han drar.

Image and video hosting by TinyPic

08.45 Jeg sier hade til Christian og setter meg med PC-en for å lese dagens aviser, sjekke mailen og lese favorittbloggene mine for tiden, nemlig Krist.in og StyleConnection, imens sangen «I’m a sucker for pain» bæljer i bakgrunnen.

08:57 Jeg drar meg fra kjøkkenbordet inn til badet for å stelle meg litt før dagen begynner. Tomt for tannkrem også, og jeg lurer på hvordan det er mulig.

09:17 Rasker med meg lommeboka, mobil og treningsklær for å dra på yoga. Ser meg i speilet før jeg går og innser det ser ut som jeg huser 6 kråkefamilier i håret mitt. Redningen blir en hestehale fordi tørrshampoo er for pyser.

10:00 Tid for yoga! I dag var det klassisk yoga som stod på agendaen, og gratis prøvetime på Pusterommet i Mandal.

11:30 Etter timen følte jeg meg super avslappet i hele kroppen og nakken som har plaget meg i ukesvis var plutselig kurert. Jeg traff også bloggeren Kamilla Haaland her, og vi tuslet bort til Buen for å hente noen flyers for Folkehelseuka. Vi stod også inne på toalettet og sminket oss og gjorde oss klare for dagen, så hvis noen skulle lese i den lokale avisen om uteliggere som har tatt bolig i kulturhuset er det altså bare oss.

Image and video hosting by TinyPic

11:54 Jeg drar videre inn til sentrum for å kjøpe inn litt nyttig til skolen. Forelesningsbøker, regneark og post-it lapper. Og denne søte notatboken, selvfølgelig!

Image and video hosting by TinyPic

12:29 Magen rumler og jeg stikker innom en matbutikk for å kjøpe meg en salat. Smakte rumpe, men det var koselig å sitte ved elva og mate endene.

Image and video hosting by TinyPic

14:12 Tilbake i Holum, jeg står utenfor en god stund og skravler litt med naboen. Hyggelig!

14:25 Jeg kommer inn og slenger av meg buksa og er klar til å innta chilleposisjon, men bestemmer meg for å sjekke mailen først. Har fått beskjed at jeg har vunnet et reisegavekort på 10.000 kroner fra Norwegian igjennom Gjensidige Forsikring!!!!!! TI FORBANNA TUSEN NORSKE KRONER! Jeg plukker opp katten og går rett i seiersdansmodus, helt til Rocky blir redd og vil ned. Skriker litt av glede.

16:03 Vi må få slengt i oss noe middag før vi drar til skolen, og jeg begynner som vanlig altfor sent. Ingen har fortsatt hatt bry til å dra på butikken, så det endte opp med en merkelig kombinasjon av ris, løk og ferdiglaget østersaus som gikk ut på dato i 2014.

17:00 Skoletid! Er lei etter 20 minutter.

19:42 Endelig hjemme igjen etter en hard økt med matematikk og matvarehandling. (hurra, det er håp!) Første synet som møter oss er 3 knuste pynteglass som stod i et vindu. Takk gud sa jeg til meg selv i det stille, siden jeg synes de er noen reale øyesår. Jeg lover at jeg ikke hadde noe med det å gjøre.

21:51 Etter en times tid med Youtube-titting er vi lei av Pew Die Pie og jeg får tid til å se første episode av sesongens Skandinavias Neste Top Model! Heier selvfølgelig på Femelle-blogger Benedicte Haugaard og skriker til skjermen i 43 minutter i strekk.

23:19 Etter en ufattelig lang dag er det tid for å legge seg. Vi hadde fortsatt glemt å kjøpe tannkrem da… God natt verden!

Image and video hosting by TinyPic