Image and video hosting by TinyPic

God tirsdag alle sammen! I går bakte jeg noen utrolig gode rundstykker som jeg har kost meg med. Jeg begynner tross alt på skolen igjen i dag, så en god start på dagen er alfa og omega! Jeg kjenner jeg er veldig spent på å begynne igjen, og har utrolig nok motivasjonen på plass. Og jeg har bestemt meg for at jeg virkelig skal få det til denne gangen!

Jeg ble utrolig fornøyd med rundstykkene, og selv hadde jeg laks og philadelfia med hvitløk og urter på. Nydelig!

Image and video hosting by TinyPic

-OPPSKRIFT PÅ RUNDSTYKKER MED GRESSKARKJERNER OG SOLTØRKEDE TOMATER-

-250 g siktet hvetemel og sammalt hvete. Du kan selv velge blandingsforholdet av disse, men 250 g til sammen

-1/2 ts salt

-2 dl vann

-1 ss olje

-1/2 pakke gjær

-En neve soltørkede tomater

-Gresskarfrø til topping

Bland alt i en bolle og la det heve i ca 30 min. Del opp i ca 6 rundstykker og legg på bakepapir og la de heve i nye 30 min. Pensle med olje eller egg og stryss over gresskarfrø. Stek på 220 grader i ca 10 minutter. La de avkjøles på rist.

Image and video hosting by TinyPic

Hvordan står det til med dere? Det er så lenge siden jeg har blogget på en hverdagslig basis at jeg er nesten helt ute av det! Har dere begynt på skole/ jobb igjen?