Image and video hosting by TinyPic
Etter jeg begynte å gå igjennom prosessen med å bleke håret fra sort til blondt så har håret mitt virkelig trengt en redning. Jeg har i tillegg veldig tykt og krusete hår, noe som kan være irriterende nok i seg selv. Da jeg var innom Torhilds Frisør fikk jeg med meg denne masken fra O-Way og jeg er bare så solgt! Torhilds Frisør i Holum bruker bare organiske produkter, noe som var en av grunnene til at jeg valgte denne frisøren. Nå har jeg altså fått prøvd denne kuren/ balsamen i en måneds tid, så her kommer (endelig) en review!

EN: After i started the process of bleaching my hair from black to blonde my hair really needed a rescue. I have also really thick and frizzy hair, which can be annoying enoguh in itself. When I stopped by Torhilds Hairdressing I got myself this hair mask from O-way and I am totally in love! Torhilds Hairdressing in Holum only use organic products, which is one of the reasons why I picked this salon. Now I’ve tried this hair cure/ conditioner for about a month, so here is (finally) the review!

Image and video hosting by TinyPic

+ Organisk og ikke dyretestet. Du får 10 kroners pant når du leverer tilbake de gamle flaskene. Genialt! /EN: Organic and not tested on animals. You get 10 kroner pledge when you return the old bottles. Genious!

+ Gjør håret mykt og ingen krusing! / EN: Makes my hair soft and frizz-free!
+ Håret blir veldig lett å stelle etter jeg har vasket håret med denne. Mykt hår, men ikke superflatt eller vanskelig å jobbe med. /EN: My hair gets easy to style after I’ve washed my hair with it. Soft hair, but not flat or hard to work with.

+ Lukter himmelsk! Jeg får mange komplimenter på at håret mitt lukter godt for tiden, haha. /EN: Smells like heaven! Lately I’ve gotten a lot of compliments about the scent from my hair, haha.

+ Kan brukes som både kur og en balsam. Har du den i håret i 2 minutter er det som en balsam. 5 minutter blir som en kur. Noe som vil si at du ikke trenger å skylle ut balsamen for å så ta i en hårkur, og bruker dermed mye kortere tid i dusjen. /EN: Can be used as both a cure and a contitioner. If it’s in your hair for 2 minutes it’s like a contitioner. 5 minutes and it’s a hair cure. Wich means you don’t have to rince your contitioner out and then use a hair cure, and you end up spending a lot less time in the shower.

– Litt dyr. /EN: A bit pricy.

– Kronglete innpakning. Vanskelig å få ut alt innholdet når det begynner å bli tomt /EN: Troublesome packaging. Difficult to get all the content out when it starts to get empty.

Image and video hosting by TinyPic

Med andre ord: absolutt verdt alle pengene! Det koster 249,- for en flaske. Kan kun kjøpes i salong, men HER finner du hvilke salonger som selger i nærheten av deg! Har du prøvd produkter fra O-way før?