For litt siden fikk jeg endelig truffet bloggeren Kamilla Haaland! Det er et under at vi ikke ha truffet hverandre før, da begge blogget for samme plattform, vi gikk på samme videregående og vi bor virkelig ikke langt fra hverandre. Så det å endelig få datt en blogg-date i Mandal med henne var utrolig koselig!

Vi fikk også tatt litt bilder av hverandre (SÅ deilig å ha noen som forstår «the struggle») og jeg ble så forelsket i objektivet hun brukte på kameraet at jeg seriøst må skaffe meg et selv. Så utrolig lett å få fine bilder! Jeg var heldig med fotografen også da, det må jo sies♥

EN: A while ago I finally got to meet the blogger Kamilla Haaland! It’s a wonder we never met before, be both blogged for the same platform, went to the same high school and we don’t live far frome one another. So finally having a blog-date with her was super cozy!

We also took some pictures of each other (SÅ nice to have someone who understands the struggle) and I completely fell in love with her camera lens so I think I have to get one for myself. So incredibly easy to take nice pictures! Not to mention I was lucky with my photographer♥

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

PS: Grunnen til at håret mitt ser helt merkelig ut for tiden er rett og slett fordi jeg holder på å gå fra ravnesort hår til blondt. Derfor er det mange rare farger i håret etter avfargingene og blekingene. Så da vet dere det, haha!

EN:PS: The reason my hair looks super weird these days is because I’m bleaching it from pitch black to blonde. That’s why there are many weird colors in my hair after discoloration and bleaching. So now you know, haha!