MOST LIKED INSTAGRAM PICTURE:

Bildet som ble tatt ifra hotellsenga på Scandic Stavanger City fikk flest likes denne uka. Følg meg gjerne på Instagram: @fiskepinne

EN: The picture taken in bed from the hotel bed at Scandic Stavanger City got the most likes this week. Follow me on Instagram: @fiskepinne
Image and video hosting by TinyPic

MOST READ POST:

Image and video hosting by TinyPic

Ukens mest lest innlegg er dette med litt bilder fra hyttedagene våre. Sørlandet er sååå fint om sommeren når det er fint altså! Hytta er den beste plassen jeg vet om♥

EN: This weeks most read post is this with pictures from our days at the cabin. Sørlandet is sooo pretty during the summer when the weather is nice! The cabin is the best place I can think of♥

HIGHLIGHT:

Image and video hosting by TinyPic

Uten tvil turen til Stavanger, Gladmatfestivalen og oppholdet på Scandic Stavanger City! Vi koste oss gløgg med en fin by, god mat og et nydelig hotellrom.

EN: No doubt the trip to Stavanger, Gladmatfestivalen and the accomodation at Scandic Stavanger City! We just had a great time in a nice city, good food and a beautiful hotel room.

DISSAPOINTMENT:

Jeg hadde virkelig gledet meg til å endelig besøke Prekestolen dagen før Gladmatfestivalen i Stavanger. Dessverre ble ikke dette noe av, men Prekestolen forsvinner (forhåpentligvis..) ingen steder, så jeg håper å få tatt dette igjen i august/ september! Å brekke fingeren var heller ingen høydepunkt, haha!

EN: I was really looking forward to finally visit Prekestolen the day before we went to Gladmatfestivalen in Stavanger. Unfortunatelly we were not able to go, but Prekestolen is not going anywhere (I hope..) so hopefully I will be able to visit in August/ September. Breaking my finger was not this weeks highlight for me either, haha!

RECOMMENDATION:

Denne UTROLIG gode balsamen/ hårkuren fra O-way! Etter jeg begynte den lange prosessen med å gjøre håret mitt blondt igjen, har denne reddet håret mitt fra å tørke helt ut. Faktisk gjør det håret mitt silkemykt og lukter så godt! Jeg er forelsket i denne, og kommer til å kjøpe en til sekundet jeg har gått tom. Kommer til å skrive et mer utfyllende innlegg om denne senere.

EN: This INCREDIBLE conditioner/ conditioning treatment from O-way! After i started the long process of making my hair blonde again, this saved my hair from drying up. Actually it makes my hair silk soft and it smells soooo good! I’m in love, and I’m going to buy another one the second mine is empty. I will write a seperate post about this later.