Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Riktig god morgen fra Stavanger! Å våkne opp i en superkomfortabel hotellseng for så å hive på seg klærne og spise en real frokostbuffet ER SÅ DEILIG! Nå har vi nettopp satt oss i bilen for å returnere til Sørlandet etter noen timers gåing i Stavanger sentrum. Gladmatfestivalen skuffet ikke, jeg har spist så mye god mat at jeg mest sannsynligvis kunne ha trillet hjem. Selv om Stavanger-turen vår ble veldig mye kortere enn planlagt har jeg kost meg utrolig mye! Det er mange år siden jeg var her sist, og jeg hadde glemt hvor koselig byen er. Så takk for oss Stavanger, og tusen takk til Scandic Stavanger City for et utrolig fint hotellrom ♥

EN: Good morning from Stavanger! Waking up in a super comfy hotel bed and then throw on some clothes and go downstairs to eat an awesome breakfast buffet is FANTASTIC! We just got in the car to return to Sørlandet after a few hours of walking in Stavanger Sentrum. Gladmatfestivalen did not dissapoint, and I’ve eaten so much good food that I probarbly could have rolled home. Even though our trip to Stavanger was much shorter than planned, I’ve had such a great time. It’s been years since I last visited the city and I had forgotten how cozy it is here. So thank you Stavanger, and a special thanks to Scandic Stavanger City for a really nice hotel room ♥