//SPONSET OPPHOLD

Image and video hosting by TinyPic

Da var vi offisielt fremme i Stavanger – etter myyyye om og men. Planen i går var Prekestolen, men det ble avlyst. Så da tok vi en tur i båten istedenfor, hvor jeg presterte å brekke pekefingeren min, haha! Så dagen har gått til en hel del legebesøk og venting på legevakten. Dagen ble med andre ord mye mer stressende enn overhodet planlagt. Derfor ligger Christian (allerede!) og snorker ved siden av meg i den deilige sengen til Scandic Stavanger City. Kanskje like greit siden vi skal straks ut å besøke Gladmatfestivalen her i byen!

EN: We have officially arrived in Stavanger – after a looooot of back and forth. Yesterday’s plan was to visit Prekestolen, but that was cancelled. So we took a trip in the boat instead, where i proceeded to break my forefinger, haha! So today has been a lot of doctor visits and waiting at the E.R. Today was in other words a lot more stressfull than planned. That’s why Christian (already!) is snoring next to me in this wonderful bed at Scandic Stavanger City. Maybe it’s just as well since we are soon visiting Gladmatfestivalen (translated to «happy food festival» in the city!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Jeg tror jeg kan snakke for oss begge når jeg sier at jeg gleder meg til å våkne opp i denne deilige sengen i morgen. For et utrolig flott hotellrom! Scandic skuffer meg aldri hverken med komforten, frokosten eller servicen. Vi snakkes mer i morgen, nå skal Stavanger by utforskes ♥

EN: I believe I speak for the both of us when I say that I’m looking forward to waking up in this lovely bed tomorrow. What a great hotel room! Scandic never let’s me down, neither with the comfort, breakfast or service. I’ll talk to you later tomorrow, now off to exploring Stavanger city ♥