Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Jeg har virkelig hatt noen fine dager på hytta sammen med mamma, pappa og Irsa. Jeg slapper like mye av hver gang jeg er der ute, og med god mat som grillmat og krabber blir stemningen alltid god. Endelig har sommerværet kicket inn på Sørlandet også, så nå er det full feriemodus. Jeg tenkte bare jeg måtte gi fra meg en liten lyd før jeg stikker mot Stavanger og Gladmatfestivalen! Akkurat for øyeblikket blogger jeg fra bilen, og for en med kronisk bilsykhet var det kanskje ikke den lureste ideen..

EN: I’ve really enjoyed some nice days at the cabin with my mom, dad and Irsa. I relax so much every time I’m there, and with good food like barbeque and crabs it’s always a good time. The summer weather finally kicked in here and now it’s full on vacay mode. I just thought I had to make some noise before i head over to Stavanger and Gladmatfestivalen! I am currently blogging from the car, and for someone with cronical car sickness that may not have been the best idea…