Jeg tenkte å starte med en ny ting her på bloggen, nemlig månedens «obsessions». Det har vært mye reiseinnlegg fra meg i det siste, og nå var det på tide å få inn noe annet, så får jeg heller ta de siste oppdateringene fra Italia om litt. Fortell meg gjerne hva du synes om denne typen innlegg i kommentarfeltet ♥

EN: I was thinking about starting this new thing on my blog, about my monthly «obsessions». It has been a lot of travel related posts from me lately, and now I figured it was time to mix it up, so you’ll get the last updates from Italy in a little while. Please tell me what you think about this post in the commentary section ♥

Image and video hosting by TinyPic

BLACK ON BLACK

Denne sommeren har jeg vært veldig opphengt i helsorte antrekk. Synes det er ekstra kult nå om sommeren, men jeg merker at det er altfor lite sort i klesskapet mitt. En periode i livet mitt hadde jeg nesten bare sorte klær, så da jeg skulle mikse det opp ble det mye farger og mønstre. Nå er det virkelig farger som dominerer skapet! Jeg har altfor lite basis-plagg.

EN: This summer I’ve obsessed over black on black outfits. I think it’s really cool now in the summertime, but I notice that there is not much black in my closet. I basicly only owned black clothes in a period of my life, so when I decided to mix it up I bought a bunch of stuff with colors and patterns. Colors are now dominating my closet! I have way too few basic pieces.

Image and video hosting by TinyPic

FINGER TATTOOS

Jeg har så alvorlig lyst på en ny tatovering, og jeg hadde ikke vært sen å be om det var snakk om en på fingeren. Jeg vet det fortsatt er veldig kontroversielt, men jeg synes det er utrolig fint. Spesielt om du tar hos en dyktig tatovør og er flink til å passe på tatoveringen din. Fingertatoveringer har en lei tendens til å falme med tiden og av og til forsvinner den helt. Det finnes så mange ulike stiler der ute at en fingertatovering ikke trenger å bety «prison thug» lengre.

EN: I seriously want a new tattoo, and I would probably be the last person to say no if it was talk about a finger tattoo. I know it’s still pretty controversial, but in my opinion it can also be really pretty. Espesially if you choose a good tattoo artist and you take care of your tattoo. Finger tattoos have a tendency to fade with time and sometimes dissapear. There are so many tattoo styles out there that a tattoo on your finger doesn’t have to mean «prison thug» anymore.

Image and video hosting by TinyPic

FRINGE HEELS

Fine, fine, fine! Jeg har så lyst på et par hæler med frynser på, og det florerer av de om dagen. Det gjør hele antrekket litt mer «boho» og avslappet synes jeg. Også er det ekstra fint på solbrune ben! Nå spørs det om jeg har samvittighet til å kjøpe (nok) et par høyhælte siden jeg så og si aldri får brukt de. Jeg får kanskje ta også investere i et par med block heels!

EN: Pretty, pretty, pretty! I really want a pair of heels with fringes, and they are everywhere these days. It makes an outfit a little more «boho» and relaxed in my opinion. And extra pretty on sun tanned feet! I don’t know if I have the consciense to buy (another) pair of high heels since I barely ever use them. Maybe I’ll invest in a pair with block heels!

HVA ER DINE «OBSESSIONS» FOR TIDEN?  |   EN: WHAT ARE YOUR LATEST «OBSESSIONS»?