SICILY – I LOVE YOU  ♥

Drømmeferien til Italia ble ikke akkurat verre da vi ankom Sicilia. Hit kommer jeg DEFINITIVT til å reise tilbake, ganske snart om jeg kjenner meg selv rett. Vi var innom endel byer her, men jeg kommer til å vise dere mine 3 -personlige favoritter her på øya.

EN: The dream vacation to Italy did not exactly get worse when we arrived in Sicily. I will DEFINETLY be back here, very soon. We visited a few cities here, but I will show you my 3 personal favourites.

Image and video hosting by TinyPic

Første natta tilbrakte vi i byen Milazzo. Det var egentlig helt tilfeldig at det ble her, jeg bare åpnet kartet og sa «dit drar vi i kveld». Vi hadde et flott opphold på Hotel Medici som lå midt i Milazzo by. Dette tror jeg er den mest vennlige byen jeg noensinne har feriert i! Alle hilste på oss og var utrolig hyggelige. I tillegg var det så og si ingen turister her, noe som var utrolig deilig etter mange dager i turistfylte byer. Reiser du hit bør du oppleve strandpromenaden, den lange (og hvite!) stranda, Castello di Milazzo og såklart den utrolig fine utsikten fra toppen. Jeg mistenker også at en båttur her virkelig hadde gjort seg.

EN: The first night we stayed in the city of Milazzo. It was actually really random that we went here, I just opened the map and said «let’s go here tonight!». We had a wonderful stay at Hotel Medici wich is located centrally in Milazzo. I think this is the friendliest city I’ve ever vacated in! Everybody was greeting us and were just nice. In addition to that there are almost no tourists here, wich was wonderful after many days in touristy places. If you go here you should experience the seafront, the long (and white!) beach, Castello di Milazzo, and of course the amazing view from the top. I suspect that a boat ride here would be great.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Mt. Etna er faktisk en aktiv vulkan som hadde sitt forrige utbrudd i desember 2015 og ruver så høyt som 3,329 moh. Det var veldig kul natur her oppe, og vi vurderte faktisk å ta turen helt opp til toppen, men droppet det siden det kostet endel. Er faktisk glad for det i ettertid, jeg har nemlig hørt at det ikke var så spesielt å være der oppe.

EN: Mt. Etna is actually an active volcano wich had it last outbreak in December 2015 and is towering as high as 3,329 meters above sealevel. The nature up there was really cool, and we actually considered a trip all the way to the top, but we skipped it because of the price. I’m actually happy about that decision in retrospect because I heard the top was not so much.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

For en utrolig by! Wow. Her hadde vi bare en ettermiddag, men vi skulle ønske vi overnattet her. Byen må være selve prakteksempelet på en Siciliansk by, og ikke var det fullt av turister her heller. Nydelig sted som absolutt skal bli besøkt igjen! Her gikk vi bare rundt i de gamle gatene og fotograferte, spiste litt cannoli (som må prøves! En klassisk Siciliansk dessert. Kjeks med krem i midten. Nydelig, og veldig, veldig søtt.) og spiste middag på torvet rett ved siden av den nydelige kirken Siracusa Duomo.

EN: What an amazing city! Wow. We only had an afternoon to spend here, but we really wish we could at least spend the night. This city must be the perfect example of a Sicilian city, and it was not packed with tourists either. Beautiful place that will definetly be visitied by us again! Here we walked around in the old streets and photographed them, ate some cannoli (must try! A classical Sicialian dessert. Cracker with cream in the middle. Tasty, and very, very sweet) and had dinner in the square right next to the beautiful church Siracusa Duomo.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Har du reist til Sicilia før? Hva var dine favorittsteder? ♥