Image and video hosting by TinyPic
Wow, Amaflikysten var vakrere enn jeg noensinne kunne forestille meg. Jeg har aldri i mitt liv sett så blått hav før, og Positano var en utrolig kul by. «Den loddrette byen» som den kalles. Men jeg vil også nevne at byene før Positano var også like fine! Positano var veldig full av turisme, og selv foretrekker jeg nok byen Amalfi. Men uansett er Positano verdt et besøk!

Image and video hosting by TinyPic

Topp fra Nelly | Solbriller fra Shadyfruits.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Er du i Positano burde du ta en liten lunsj på restauranten La Cambusa Positano, med utsikt over bystranda. Nydelig plass for en liten matbit og et glass vin. Anbefaler å spise Spaghetti Positano style med tomatsaus og stekt pepper. Nydelig!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Vi bodde på et veldig intimt og koselig hotell i Amalfi som heter Hotel Lidomare. Anbefales virkelig om du ønsker å bo på et ordentlig hjemmekoselig familiehotell. Amalfikysten er definitivt et sted jeg kommer til å besøke igjen for en lengre periode neste gang! Neste stopp; Sicilia!