Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Roma. Var. Fantastisk! Stikkord som vin, gelato, god middag, Leonardo da Vinci-museumet og sightseeing er noe som kan beskrive døgnet vårt her. I tillegg fikk jeg endelig se Fontana di Trevi fullt restaurert! Det var magisk. Vi bodde på et utrolig fint hotell som heter Royal Palace Luxury Hotel (Ikke la navnet lure deg, haha!)med en utrolig god frokost som jeg definitivt kommer til å bo på igjen. På kvelden spiste vi den beste lasagnen jeg noensinne har hatt på restauranten Il Chianti som ligger rett ved Fontanafontenen. Utrolig god, hjemmelaget italiensk mat med god vin til en veldig rimelig penge! Anbefales på det sterkeste.

Roma har så altfor mye å by på og dette er definitivt ikke siste gangen jeg er her. Neste stopp: Amalfikysten!