I går tok vi turen opp til toppen av Como i en lang og forferdelig bratt taubane-ting (haha, jeg vet ikke hva det heter) som heter Funicolare Como, noe som jeg – naturlig nok, synes var temmelig skremmende siden jeg har forferdelig høydeskrekk. Men, det gikk faktisk helt fint! Og i tillegg var det så ufattelig verdt det, for på toppen var utsikten helt formidabel!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Dette anbefales virkelig om du noengang er i området! Det finnes mange utrolig flotte eiendommer og B&Bs der oppe, som ser kjempekoselig ut å bo på. Nå er neste stopp Venezia, og det skal bli helt ufattelig kult!