Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Pjooooh! Endelig var vi fremme etter 16 timers reising. Det har vært en trøblete tur og noe usikkert på om vi i det hele tatt klarte å komme oss om bord på flyet, men jaggu klarte vi det! For et turbulent døgn altså, herregud. Derfor var det ekstra deilig å endelig få dusja etter å ha sittet i bil, fly og buss i ørten timer. I tillegg har vi jo fullt backpackerutstyr på oss, 20 kilo på ryggen er ikke noe å vimse av inne på metroen. (ikke noe å vimse med heller, holdt jo på å meie ned en stakkars gammel mann…)

Vi har ikke fått sett så mye av vakre Milano ennå utenom den gotiske kirken Duomo som tok oss med storm i det vi peste oss opp fra Metrotrappene, men Christian ligger og snorker så søtt ved siden av meg imens jeg blogger slik at vi kan ha litt energi til å utforske byen nå i kveld. Litt vin og god mat har jeg virkelig troa på nå!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Legg meg gjerne til på Snapchat om du vil se mer: @fiskepinne