Image and video hosting by TinyPic

På torsdag i forrige uke pakket vi baggene våre og tok båten ut til hytta og bare levde i nuet. Helga gikk med til oppdagelsesferder rundt øya, bading, grilling, båtturer og tid til hverandre. Det var utrolig gøy å endelig få vist Christian hytta som jeg har tilbrakt store deler av barndommen min på, og jeg er fortsatt overbevist om at hytta vår – det er verdens flotteste plass.

 
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

 

På lørdagen tok vi en tur ut til Norges sydligste skjær – Odd. Her satt vi og så på solnedgangen sammen, noe som høres helt ufattelig romatisk ut, et par helt alene på en øde holme og en fantastisk solnedgang? Hadde vært det, om det ikke hadde vært for to faktorer: Mygg og menneskefiendlige måker. Men det var utrolig koselig allikevel, det må jeg virkelig innrømme!♥

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Dette har altså vært min juni så langt, på søndag pakker vi baggene våre og reiser til Italia! Gleder meg til å oppdatere dere derfra!