Å oppdatere sminkegarderoben er alltid gøy, men det kan også være veldig kostbart. Her har jeg samlet 11 av mine personlige sminkefavoritter som kostet under 100k,- (og tro meg, det var ikke lett å finne!) Jeg måtte le litt av meg selv da jeg skulle ta disse bildene, fordi alle produktene er skikkelig skitne og bærer tydelig preg av å reise rundt med meg i sminkepungen min og bli brukt nærmest daglig. Jeg tok utgangspunkt i at alle produktene skulle være å få tak i norske nettbutikker, men paletten faller utenom denne kategorien. Ellers er det noen av tingene som pleier å koste over 100kr men som nå er på salg.

Og bare så det er nevnt;  her er det ingen sponsing og ingen affiliateslinker!

Image and video hosting by TinyPic

OPI MATTE TOP COAT (99,-) En top coat neglelakk som gjør alle neglelakker matte! Uansett hvilket merke og hvor glossy den er. Denne synes jeg er temmelig genial, for med en gang jeg fikk denne hadde jeg plutselig dobbelt så mange neglelakker!

BURT’S BEES BEESWAX LIP BALM (63,-) En must under hver leppestift for min del. Denne gjør leppene myke og legger seg som et fint lag på leppene, noe som gjør at jeg bruker denne nesten som en slags lip primer.

MAKEUP MEKKA MASSIVE 5 XL VOLUME MASCARA (99,-) Det finnes to mascaraer i mitt liv, og dette er en av dem. Billig og får øyevippene mine lange og fine uten å drysse eller klumpe. Elsker!

NYX WONDER PECIL (59,-) Selv på dager hvor jeg har på meg minimalt med sminke finner denne veien inn i trynet mitt. På 10 sekunder ser øynene mine mer opplagt og definitivt større ut.

MAKEUP REVOLUTION YOU’RE GORGEOUS PALETTE (70,-) Hvis jeg måtte ha valgt å kun ha en øyeskyggepalett tror jeg det måtte bli denne, og til den prisen er det ikke mye å diskutere. Her får man virkelig alt man trenger! 10 matte og 22 med shimmer, alle er utrolig myke og pigmenterte.

Image and video hosting by TinyPic

NYX MATTE LIPSTICK (89,-) Jeg ELSKER denne leppestiften. Super matt og holder seg virkelig på hele dagen lang. Det har faktisk skjedd at jeg har spist en 3-retters middag med denne og fortsatt hatt røde lepper på slutten. Jeg har min i fargen «Alabama».

ISADORA PERFECT MOISTURE LIPSTICK Min hverdags-leppestift og teknisk sett ikke under 100kr, men cubus, H&M og Vita har så ofte tilbud på IsaDora at denne kommer ofte under 100kr, så jeg valgte å ta den med uansett. Jeg har min i fargen Mauve Rose.

MAKEUP MEKKA MINERAL SAPPHIRE LOOSE SETTING POWDER (29,-) Ikke heller teknisk sett under 100kr, men nå har Makeup Mekka tilbud på dette pudderet til 29(!)kr. Virkelig det beste setting pudderet jeg noen gang har prøvd!

REAL TECHNIQUES MIRACLE SPONGE (60,-) Denne har jeg kjøpt så mange ganger nå at jeg er sikker på at jeg har sponset noen i Real Techniques med en ferie. Jeg bruker denne til både til å legge foundation, til concealer og til å blende contouring.

NYX DEWY FINISH (98,-) Perfekt til dager jeg har sminket meg ordentlig fint og trenger at den sitter på hele dagen. Denne gjør faktisk jobben sin!

GOSH INTENSE EYELINER PEN (95,-) Den perfekte liquid eyelineren til winged eye. Usikker på om den egentlig skal være vannfast, men den er iallefall det.