Det er recap søndag og en liten post er dediktert til å gå igjennom uken som gikk! Håper dere har hatt en fin uke og er klare for en ny start i morgen.

UKENS CRAVING:

Denne uken har jeg gått rundt og tenkt på Starbucks sine chocolate frappuchino’s. Jeg lagde de selv en gang og det var så ufattelig godt! Det hjelper jo ikke akkurat at jeg har flyttet midt til byen med kaffesteder rundt hvert hjørne som serverer liknende. La ut en oppskrift på disse for et par år siden på den gamle bloggen min. Kanskje jeg må lage en? Det er jo tross alt søndag..

Image and video hosting by TinyPic

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Fototips for bloggere del 3 er ukens desidert mest leste innlegg. Hyggelig at det faller i smak! Jeg har som tidligere nevnt lært mye på de årene jeg har blogget og synes det er utrolig gøy (og flaut) å se tilbake på hvordan bloggen min så ut før. Her kan du lese innlegget.

Image and video hosting by TinyPic

UKENS INSTAGRAM:

@REBFRE er uten tvil ukens instagram. En konto med mer mote, reise og matinspirasjon skal du lete lenge etter. Jeg har fulgt Rebecca sin instagram og blogg i omtrent et år nå og jeg skal ærlig si at det er en av mine favorittbloggere.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

UKENS HØYDEPUNKT:

Uten tvil at jeg har flyttet sammen med Anette i en mye større, billigere og mer sentral leilighet enn den jeg hadde tidligere. I tillegg har jeg jo nå verdens beste roomie, så jeg kaller det bare en vinn-vinn-vinn-vinn-situasjon!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Skrev jeg et utrolig kjedelig innlegg om en lørdags morgen. På denne tiden i fjor var jeg mye syk og sliten og bloggen bar preg av dette. Utrolig hvor mye som kan forandre seg på et år!

Untitled-1