Image and video hosting by TinyPic

Hei dere og riktig god torsdag! I dag skal jeg flytte og denne gangen flytter jeg helt ned til Kristiansand sentrum sammen med en av mine beste venninner, noe jeg selvfølgelig gleder meg masse til! Dermed måtte jeg motivere meg litt midt i flytteprosessen med en real lunch for å få en liten pust i bakken. Imens jeg var i gang lagde jeg like gjerne to porsjoner som jeg la frysen slik at jeg har en superenkel frokost eller lunch når jeg skulle føle for det. Dermed vil jeg si at denne oppskriften er nok til minst 2 porsjoner.

Image and video hosting by TinyPicDenne smoothie-bowlen er nok den beste jeg noengang har laget, da den var en perfekt kombinasjon med søt og syrlig. Nam! Håper det smaker ♥

Image and video hosting by TinyPic


INSTAGRAM:  @FISKEPINNE    |    SNAPCHAT: @FISKEPINNE