Det har seg slik at jeg rett og slett interesserer meg for altfor mye, og det å drive nisjeblogg passet meg ufattelig dårlig siden jeg ikke klarer å være inspirert lenge nok om en bestemt ting. Dessuten savner jeg skikkelig å blogge, så jeg har bestemt meg for å inndele hver dag i uka med et bestemt tema. På denne måten vet dere hva slags innlegg som kommer den dagen, og det er lettere for meg å lage innlegg som ikke bare blir «idag stakk jeg og Berthea Chanel ned til byen og spiste pizza, anbefaler Tunfisk Tsunami, den var skikkelig god altså.» og denslags. Så forhåpentligvis er dette noe som faller i smak hos dere også! Har sett dette på flere andre blogger og liker virkelig konseptet! Her er de forskjellige kategoriene:

Image and video hosting by TinyPic

MAKEUP MONDAY:

En dag hvor jeg snakker om sminke, skjønnhetsprodukter, hud, hår, negler og alle slike ting. Jeg ser for meg at det også kan bli endel videoer i denne kategorien når jeg endelig får fikset kameraet jeg kan filme med.

Image and video hosting by TinyPic

TRAVEL TUESDAY:

En dag dedikert til reiseguides, hvor i New York får du den beste burgeren og hvilke hotell burde du sove på når du er på Gardermoen.

Image and video hosting by TinyPic

PHOTO WEDNESDAY:

Dette er en dag jeg kommer til å dele guides til forskjellige fototeknikker, enkle kameraguides og liknende.

Image and video hosting by TinyPic

TASTY THURSDAY:

En dag hvor tiden er til å hylle alt som er godt. Her kommer tips og triks til ting på kjøkkenet, og såklart: oppskrifter!

Image and video hosting by TinyPic

FASHION FRIDAY

Sko, klær og denslags faller under denne dagen. Av og til outfits, noen gang wants.

Image and video hosting by TinyPic

WHATEVER SATURDAY:

En dag hvor ting som ikke passer inn i noen av de andre kategoriene kommer til live. Kanskje litt interiør, noen rants og slike ting.

Image and video hosting by TinyPic

RECAP SUNDAY:

Ukens siste dag går til å se tilbake på uken, svare på spørsmål fra dere og slikt.


INSTAGRAM:  @FISKEPINNE    |    SNAPCHAT: @FISKEPINNE