Det blir mye frokostinnlegg for tiden, det er jeg smertelig klar over. Å komme igang med bloggingen etter en lang pause er virkelig ikke det enkleste i verden, men nå har jeg heldigvis en god del planer fremover for å få det i gang igjen. Bear with me♥ Det kjedelige novemberværet gjør jo ikke ting noe bedre heller. Her er det stort sett bare grått og trist vær, ikke akkurat noe som gir haugevis av inspirasjon.

Må forresten tipse dere om noe som er helt vilt godt, noe jeg kan finne på å ha både til frokost, lunch og middag. Nemlig omelett med stekt squash, løk, paprika og masse pepper og cayennepepper. Altfor godt er det! Stek gjerne løk, squash og paprika sammen med pepper før du legger oppi eggene. En syk smaksopplevelse!

Image and video hosting by TinyPic

– Omelett med stekt squash, løk og paprika – 

Image and video hosting by TinyPic

Brett i tre fra H&M Home | Servietter fra Bloomingville | Tallerkener fra IKEA