//Behandlingene mine er sponset av Friberg Fysikalske

Etter jeg begynte å skrive om lymfemassasje og Roll Shaperen har jeg fått endel spørsmål både på bloggen, mail og privat. Så nå har Thomas Friberg og jeg satt oss ned for å svare på spørsmålene fra dere. Er det noe mer dere skulle lure på er det selvfølgelig bare å spør i vei!

Image and video hosting by TinyPic
ER DET VONDT?

Personlig synes jeg det var litt ubehagelig første gangen. Allerede andre gangen var det mye bedre og nå etter 4-5 behandlinger kjennes det ikke vondt ut i det hele tatt. Så det er ingen tvil om at noe skjer med kroppen!

HVOR MYE KOSTER DET FOR EN BEHANDLING?

En behandling med Roll Shaper koster 400,- (60 min). For å få best effekt og virkning må man ha flere behandlinger da det tar tid å få kontinuerlig gang på lymfesystemet, derfor selger vi pakker av 10 behandlinger (10 x 60 min) til 3500,-.

Image and video hosting by TinyPic

HVORDAN FUNGERER DET?

Blodet sirkulerer gjennom et komplekst system av blodkar. Lymfe sirkulerer gjennom hele lymfesystemet. Forskjellen er at blod pumpes av en naturlig «motor» – hjertet. Lymfesystemet har ikke en slik «motor» og stimuleres bare ved muskelaktivitet. Av den grunn kan sirkulasjonen av lymfe gå tregt og vi må passe på dette systemet. Med hjelp av Roll Shaper utfører man en lymfedreneringsmassasje hvor hele lymfesystemet blir stimulert og lymfe sendes til lymfeknutene. Hver kroppsdel blir stimulert i henhold til hvilken vei lymfen flytter.

Massasjen i seg selv er som en treningsøkt hvor du følger 18 enkle trinn ved hjelp av Roll Shaper. Musklene kan føles litt ømme etter de første par gangene, men det er ingenting å bekymre seg for, kroppen vil bli vant til massasjen, og hver gang kommer det til å kreve mindre innsats. Det er mulig at du kan føle trøtthet og svimmelhet etter din første massasje. Det er helt normalt – kroppen din begynner å kvitte seg med giftstoffene som har blitt akkumulert i fettvevet over tid.

Lymfesirkulasjon renser kroppen for giftstoffer, hydrerer vev, hjelper immunforsvaret, og samtidig øker stoffskiftet. Det første tegnet på nedsatt lymfesirkulasjon kan være av tretthet, lav energi, søvnproblemer, fordøyelsesproblemer og svakt immunsystem. Når lymfesirkulasjon er forstyrret er vevet ikke hydrert riktig. Dette fører til hudproblemer, raskere rynker, poser under øynene, og den verste fienden for alle kvinner – cellulitter.

Lymfemassasje med Roll Shaper forbedrer vår helse på forskjellige måter. Den gjør kroppen merkbart lettere, gir mye energi og overskudd, øker forbrenningen, styrker immunforsvaret og forbedrer søvnkvalitet. Lymfemassasje stimulerer blodsirkulasjonen, den hjelper kroppen å bli kvitt overflødig vann, samt reduserer hevelser og nummenhet i armer og bein. Men dette er ikke de eneste fordelene med lymfedrenasje. De fleste kvinner er veldig begeistret for muligheten til å gå ned i vekt, få fastere hud, tone musklene og bli kvitt cellulitter. Forandringer i kroppen din oppnås ikke ved å massere en bestemt del av kroppen, men ved å stimulere lymfeflyt og avgiftning. Du får en slankere, mer tonet kroppsbygning med færre cellulitter.

Image and video hosting by TinyPic

ER DET BARE VANN SOM GJØR AT MAN GÅR NED I VEKT?

NEI! Man blir selvfølgelig kvitt endel væske som har stått stille i kroppen en stund ved at denne nå flyttes med Roll Shaperen, men behandlingen øker forbrenningen slik at med et regulert kosthold vil man gå ned i vekt som følge av fettreduksjon.

HVOR MANGE GANGER MÅ DET GJØRES FOR Å FÅ EN EFFEKT?

Aller best effekt får man ved å kjøre Roll Shaper behandling x3 pr uke i 4 uker, deretter 1-2 behandlinger i 4-5 uker.

Image and video hosting by TinyPic

HVA SKJER NÅR MAN SLUTTER MED ROLL SHAPEREN?

Etter man har oppnådd ønsket resultat med Roll Shaper og avslutter vil man beholde resultatet dersom man fortsetter med regelmessig aktivitet og et sunt kosthold, slik som ved en slankekur eller ved jevnlig trening.

ER DET DYRT?

10 timer lymfemassasje med Roll Shaper koster 3500,-. Disse 10 timene tilsvarer 30 timer med manuell massasje. Sammenliknet med andre behandlingsmetoder for å f.eks bli kvitt cellulitter så kommer Roll Shaper meget billig ut.