God morgen (strengt talt god formiddag nå, men formaliteter..) I de siste dagene har jeg slitt med skikkelig sår hals, så i dag ble alarmen slumret sikkert 27 ganger før jeg til slutt gikk inn på kjøkkenet, la meg i fosterstilling og ventet på at te-vannet skulle koke. Hvis noen forresten lurte på hvor mange vinkler en person kan ta bilder av en kopp så er svaret omtrent 500.

Idet jeg lå på det iskalde gulvet og reflekterte tenkte jeg på det flotte sitatet til Alfred Hitchcock: I have the perfect solution for a sore throat; cut it. Haha, neida. Det er ikke så ille. Nå skal jeg faktisk ta også stelle meg og dra til Friberg Fysikalske for en real runde med juling. Roll shaperen altså, den funker faktisk!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Kopp fra IKEA | Marmorbrett fra H&M Home | Klokke fra Casio