Image and video hosting by TinyPic

Hello from the other side! I must have tried to connect to the internet a thousand times. Atleast I can say that I’ve tried. Nå er det virkelig lenge siden det har vært faste oppdateringer fra min side, med flyttingen og alt har det rett og slett blitt for vanskelig. Jeg har fortsatt ikke fått meg internett, men takk Gud for tethering sier jeg bare.

Nå begynner i tillegg ting å komme på plass i den bitte lille leiligheten min og jeg må si at jeg så langt trives veldig godt her, men det skal bli fryktelig deilig å få seg et stuebord nå kjenner jeg. IKEA blir det iallefall på mandag, kanskje jeg må lage haul-video om jeg får tatt med meg noe spennende? I tillegg kommer snart svarene på spørmålene dere har stilt om Roll-Shaping så jeg satser på å få oppdatert dere jevnlig fremover.

Image and video hosting by TinyPic
Så håper jeg dere alle får en fantastisk fin lørdag ♥