Er det bare meg som begynner å få alvorlige julestemning-vibes? Jeg er faktisk så klar for desember nå at jeg tok meg selv i å bli oppriktig trist over at vi faktisk må igjennom heeeele november før julen kan snike seg innpå. Og da jeg åpnet mailen min i dag morges for å sjekke alle gode tilbudene som pleier å havne i innboksen på søndager så jeg at Makeup Mekka hadde lagt ut kalendergavene allerede nå! Jeg reklamerte for dette i fjor også og det var uten tvil utrolig populært, og veldig mange var fornøyde!

Det er jo et ekstremt bra tips til alle kjærester som sitter og svetter så hardt at voksen renner ned i nakken og mødre som får et grått hår til når det er snakk om å handle kalendergavene til jentene sine. På denne måten sparer du garantert penger og ikke minst sparer du på det som er mangelvare i julestria; tid! Her kan du enten kjøpe en pakke med 24 gaver slik at du har til hver dag frem til jul eller en pakke med 16 om det er avtales å ta for eksempel annenhver dag (og da kan du jo legge to ting i en pakke noen få dager.) Det eneste du altså må gjøre er å pakke inn gavene selv og henge de på de dagene du synes den heldige mottageren skal få åpne herlighetene.

New_Temp_Calendar_JULEKALENDER-_2015_24_Gaver_2048x2048

I 24-gaver pakken får du så utrolig mye digg! Trykk her for å kjøpe eller lese mer om hva pakken inneholder.

New_Temp_Calendar_JULEKALENDER-_2015_16_Gaver_2048x2048

Her får du også utrolig mye fint for en liten penge! Trykk her for å lese om produktene.

Jeg må jo bare presisere på slutten her at grunnen at jeg reklamerte for dette i fjor var fordi jeg var med i affiliate-programmet til Makeup Mekka, men det er jeg ikke nå lengre og får altså ingen goder av å skrive dette innlegget. Jeg merket bare hvor fornøyde folk var med disse tilbudene i fjor og tenkte å nevne det i år også, det er jo rett og slett bare et ekstremt godt tips til dere. Jeg kan stå 100% innafor disse produktene og mange av favorittene mine innenfor sminke, koster og neglelakker er nemlig ifra Makeup Mekka. Bare så dette er nevnt!