Ukens blogg.. Denne uken er det bloggen By Synne Livang som fortjener å bli nevnt! Elsker bloggen hennes og ikke minst Instagrammen hennes (@synnelivang) Jeg er veldig inspirert av interiørstilen hennes!
Image and video hosting by TinyPic

Ukens craving.. Canon 5D Mark III. Jeg føler kameraet mitt synger på siste vers, og jeg skal nå spare som en helt slik at kameraet jeg har drømt om i flere år kan bli mitt!

Ukens mest likte bilde på Instagram.. Ble bildet av bursdagsfrokosten min som jeg var så heldig å få servert i sengen! (Følg meg gjerne @fiskepinne)

Image and video hosting by TinyPic

Ukens mest leste blogginnlegg.. Ble (overraskende nok) forrige gangs «Uken som gikk» innlegg. Dette innlegget nådde ut til flere tusen ifølge Facebook-statistikken min, og det var jo utrolig morro.

_MG_8249

Ukens sang.. All Star – Smash Mouth

Ukens opptur.. Jeg har veldig lyst til å skrive både feiringen min på selve bursdagen min og bursdagsfesten jeg hadde på lørdag. Begge deler gikk totalt over forventning og jeg tror aldri jeg har hatt så bra feiringer før. I tillegg hadde jeg helt supert i Vennesla igjennom hele søndagen, en smeigedag i sola helt i slutten av september var ikke å forakte! Tusen takk til alle som har gjort denne uken så vanvittig bra! Jeg er så utrolig lykkelig ♥ Eller for å si det på white-instagram-girls måten; #blessed. Haha!

Ukens nedtur.. Helt ærlig; denne uka har ingenting vært viktig nok til å kunne dra ned humøret mitt.

Ukens anbefaling.. Shrek-maraton på Netflix. Jeg hadde glemt hvor morsomme og hvor mye drøy voksenhumor det er i disse filmene, haha!

Image and video hosting by TinyPic

Ukens wanderlust.. Jeg har snakket med min søster om å reise til Nord-norge for å få med meg nordlyset i år og vurderer sterkt å ta en tur i løpet av vinteren.