Hjelpes! Jeg er allerede 22 år gammel og klarer ikke helt å fatte det selv her jeg sitter med kaffekoppen i senga. Selv om jeg faktisk er godt opp i 20-årene hadde jeg blitt helt sykt lei meg om jeg ikke fikk frokost på senga av mamma og pappa når jeg først sover her, haha! Heldigvis kom de på døren med både roastbeef, egg og kaffe ♥ Senere i dag skal vi ha en liten bursdagslunch i Lyngdal og i kveld kommer mine absolutte favorittjenter helt fra Vennesla for å lage taco! Jeg føler meg ekstremt heldig, og jeg klarer ikke la være å tenke litt på hvor annerledes livet er nå i forhold til bursdagen min for et år siden. Man blir så reflektert på slike dager! Nå skal jeg kose meg med siste rest av frokosten også komme meg ut av senga. Håper dere alle får en nydelig dag!

Image and video hosting by TinyPic