Ukens blogg.. Denne uken er det den n.y.d.e.l.i.g.e bloggen til Femelles webdesignerdronning Rina som stikker av med den gjeve tittelen «ukens blogg». Åh, bildene hennes er så lyse, klare og fine og jeg blir oppriktig inspirert bare av å titte innom. rinablogg

Ukens craving.. En ny mobiltelefon. Nå gikk det gamle i stykker, så da hadde jeg intet valg enn å erstatte den gamle Sony-en min som jeg er så glad i. Nei, det ble hverken iPhone eller Samsung, haha.

Ukens mest likte Insta-bilde.. Jeg sanker ikke akkurat likes på instagram (@fiskepinne, følg meg gjerne ♥) men bildet av lunchen min gikk av med seieren denne gangen.

_MG_8249

Ukens mest leste blogginnlegg.. Denne uken ble det mest leste innlegget bildeboomen av vakre bygninger i Roma. Åh, som jeg savner den byen der. Litt misunnelig når søsteren min og mannen er der as we speak.

_MG_7057

Ukens sang.. Uma Thurman Fall Out Boy

Ukens opptur.. Den koselige bursdagsfeiringa til Anette som ble holdt på Rederiet ♥

Ukens nedtur.. Det faktum at jeg klarte å deise i gulvet på lørdagskvelden og skade det allerede skrantende kneet mitt. Haha, de beina mine må igjennom mye stakkars.

Ukens anbefaling.. Thon Hotel i Markensgate i Kristiansand! Fortsatt imponert over det nydelige rommet mitt.

_MG_8292

Ukens wanderlust.. Paris, ‘ma chérie’! Denne byen har vært et reisemål så lenge jeg kan huske, og jeg kan bare tippe hvor fint det er der nå med høstløvet.

82ea7e91cbd54b3e2b3e921c4dc4bef9_large