.. MAKI roll. Hehe, tok dere den eller? Kanskje jeg bare burde slutte å prøve å være morsom skriftlig i fare for å virke superklein. Men selv klarer jeg ikke å la være når jeg synes humoren min er i toppklasse, haha!

_MG_8249

I det siste har jeg fått superdilla på sushi igjen, og siden jeg for tiden bor langt unna alt som heter take-away og fastfood bestemte jeg meg for å prøve meg på en lokallaget, fersk sushi på butikken for et par dager siden. Og jeg må virkelig si at jeg er imponert! Jeg mener, ingenting kan sammenliknes med HT sushi eller Food Asylum i Kristiansand, men dette var en meget god substitutt.

Så i dag har dette altså vært lunchen min, sammen med det nyeste Bo Bedre. Deilig å kunne ta seg en skikkelig pust i bakken imellom alt flyttekaoset. Nå håper jeg virkelig jeg snart er på plass i den nye leiligheten! Håper også alt står bra til med dere ♥