Disse «bli kjent» listene som florerer på blogger for tiden synes jeg er utrolig gøye å lese! Derfor tenkte jeg rett og slett å ha en selv, jeg har tatt litt forskjellige ting fra forskjellige lister og laget min egen lille blanding. Jeg utfordrer herved dere til å slenge dere på utfordringen om dere ikke har gjort det ennå! Skriv gjerne link til innlegget også slik at jeg kan lese det. La oss bli bedre kjent!

Blant venner er jeg hun som.. Kommer med de drøyeste og teiteste vitsene og ler høyest av meg selv. Jeg er flink til å lytte hvis et alvorsord skulle komme opp, da. Jeg liker også å være der for vennene mine, og jeg har (nokså nylig) innsett hvor utrolig viktig det er å ha ordentlig gode venner.

På skolen var jeg hun som.. Aldri var tilstede. Enten var jeg der ikke fysisk, eller så var tankene mine så langt borte at du vil ikke tro det. Ikke så glad i skolen med andre ord. Bortsett fra i språkfag, som var mine favoritter.

På Facebook er jeg hun som.. Liker alt.

På morgenen er jeg hun som.. Prøver å være smilende og sprudlende, men egentlig har jeg bare lyst til å kaste kaffekoppen til helvete.

På fest er jeg hun som.. Er veldig midt imellom. Jeg er aldri festens midtpunkt, men jeg er ikke stille heller. Jeg liker å være sosial og livlig, men er samtidig ikke hun som slenger seg opp på stuebordet og danser. (bildet er Julia Viktoria sitt)

11066527_831447446945412_615087720587421453_n

På nachspiel er jeg hun som.. Ikke er der. Eller sover. Hater nachspiel, etter nattmaten er fortært vil jeg bare hjem!

På besøk er jeg hun som.. Ofte kan bli litt for komfortabel.

På reiser er jeg hun som.. Vil oppleve mye, men samtidig ta det med ro og ta inn alle inntrykk og kjenne på livet der jeg befinner meg.

_MG_6946

På shopping er jeg hun som.. Vil dø. Fysisk shopping er tortur for meg, jeg foretrekker nemlig å handle på nettet. Når det derimot ikke er meg som skal handle går det helt fint!

Hjemme er jeg hun som.. River av seg buksa og BH-en og setter håret opp i et kråkereir av en dult sekundet jeg ramler inn døra.

_MG_7291

Bak rattet er jeg hun som.. Er veldig tålmodig. Nå har jeg ikke lappen ennå, men jeg må si at det er veldig mye som skal til for å få meg forbanna når jeg kjører.

I familien er jeg hun som.. Er yngst, den som alltid har fått mest oppmerksomhet og den som nå skriker høyest.. Aiai.

11391147_914304321938740_2351033550631838947_n

Hvis du ikke har blogg eller vil lage ditt eget innlegg kan du gjerne skrive i kommentarfeltet hvordan du er i forskjellige situasjoner, synes alltid det er gøy å bli kjent med dere!