En litt (veldig) sen oppdatering fra meg i dag! Jeg har nemlig hatt full fart i hele går og trengte dagen i dag til å sitte litt på hele ryggen (som farfer alltid pleier å si, haha) Det har vært dårlig med ukesoppdateringer i det siste, men det er jo egentlig litt koselig, så jeg slenger meg i gang med det igjen. Hvordan har deres uke vært forresten?

Ukens blogg.. Denne uken ble det Lady Marlene som blir ukens blogganbefaling. En blogg jeg har lest ei stund og jeg var så heldig å få reise sammen med til Rhodos. For ei flott jente med et stort hjerte Hun har en nydelig blogg med mange fine antrekk, og hverdagsinnlegg som faktisk er spennende å lese! I tillegg skriver hun åpent om sykdommen sin, og det synes jeg det står stor respekt av. Bloggen til Marlene kan du finne her.PicMonkey Collage

Ukens craving.. Rose Nevil klokken fra Triwa, perfeksjon..♥

535_aee6342ce4-full

Ukens mest leste blogginnlegg.. Dette innlegget ble delt av Facebooksiden til Makeup Mekka og tok dermed ledelsen i ukens mest leste blogginnlegg.

Ukens opptur.. Konfirmasjonen til min kjære nevø. En utrolig fin dag full av følelser. De små blir store altfor fort..♥

_MG_8026

Ukens nedtur.. Jeg har vært veldig sliten denne uken, så det har nok vært den aller største nedturen.

Ukens wanderlust.. I sommer vil jeg dra på Roadtrip igjennom Norge, sove i telt og på søte gjestehus. Se moskusokser og oppleve det beste Norge har å by på! (Image cred: www.infohostels.com)

2254

Ukens sang.. Waiting on the world to change av John Mayer.

Ukens anbefaling.. Send SMS med kodeordet «flukt» til 2160 for å gi 200,- til Folkehjelpen. Du kan lese mer om det her.