//Enkelte av produktene er sponset

Som dere kanskje har hørt har Makeup Mekka flyttet lokale og har nå et gigantisk innflyttingsfestsalg! Jeg er jo superfan av Makeup Mekka og det er nok det merket jeg har mest sminke fra som jeg bruker daglig. Noen av disse favorittene er på salg, mens noen er ikke. Men jeg tenkte jeg uansett måtte vise mine favoritter herfra! Noen av disse er utsolgt for tiden, men kommer helt sikkert på lager igjen i løpet av kort tid! Happy shopping♥

_MG_7922QUICK HIGHLIGHT & CONTOUR POWDER PALETTE: Wow, folkens. Denne her altså! Denne gir meg muligheten til å «contoure» på en hverdagslig basis, uten masse kremer og tusen koster. 2 minutter så er jeg altså ferdig! Denne er min ultimate favoritt fra Makeup Mekka og jeg bruker den hver eneste dag.

DUO POWDER CONTOURING BRUSH 181: Denne bruker jeg sammen med highlight & contour-paletten og gjør jobben mye enklere. I tillegg slipper jeg å dra rundt på en hel haug med børster, denne er nemlig alt du trenger.

PRO MILD COSMETIC BRUSH SHAMPOO: Jeg har tidligere laget et video om denne som du kan se her, og jeg er fortsatt utrolig glad i denne! Å vaske kostene er viktig, men mange av de tidligere «shampooene» jeg brukte var ekstremt dyre. Nå kan du få denne for 20,- og det er jo et kupp!

SMART CLEANSING BRUSH EGG: Denne var også med på videoen nevnt ovenfor og gjør rensejobben til en enkel affære. Siden det er riller på den går det mye kjappere å vaske kostene. En genial oppfinnelse som dessverre er utsolgt akkurat nå, men du kan kjøpe en stor børstepakke hvor den og shampooen følger med her.

SMOOTH & CREAMY HD LIPSTICK – BACKSEAT: Leppestiftene til Makeup Mekka er fantastiske, og jeg kjøpte likegodt denne her hvor du får alle leppestiftene i en pakke. Denne jeg viser her er en av mine hverdagsfavoritter og er dessverre utsolgt. _MG_7923
MINERAL SAPPHIRE LOOSE SETTING POWDER: Tidenes beste mineralpudder, kanskje? Det er nå iallefall min favoritt, og jeg har prøvd mange. Denne setter seg lett over huden istedenfor å legge seg inn i porene slik jeg opplever mange andre løspuddere gjør. Anbefales virkelig!

3 PCS: NICE’N NUDE NAIL POLISHES: Denne fargen kommer egentlig i en 3-pack, men siden de andre to har jeg brukt opp og kastet har jeg kun den ene igjen, haha! Liker virkelig disse for å få en naturlig look på neglene, og de sitter utrolig lenge. Veldig glad i disse!

CLEANSING CLOTHS WITH ALOE VERA – 10 PCS: Jeg har helt sluttet å bruke sminkeservietter kjøpt på butikken, nettopp fordi disse gjør jobben mye bedre. Til vanlig bruker jeg jo vanlig rens, men når man er på hyttetur, i syden eller på festival gidder jeg ikke å stå og stresse med vann og rens. Da blir det disse, og jeg slipper å bruke 3 år på å gnikke bort mascararester.

MINERAL PHOTO TOUCH CONCEALER: Denne har jeg skrevet om såpass mange ganger før at jeg må bare si det en gang til; den er fantastisk! Så enkel å påføre og den hoder seg fin hele dagen og blir ikke kakete. En god 2. plass på favorittene herfra._MG_7926

ULTIMATE INTENSE FELT TIP EYELINER – SOLID BLACK: Denne bruker jeg nesten hver dag, og er utrolig enkel å ha med å gjøre. Den er ikke for bløt slik at den renner, men heller ikke så tørr at den sorte fargen ikke kommer ordentlig frem. Perfekt til å lage winged eyeliner med!

EASYPEASY BROW GEL NEUTRAL: Fantastisk bryngele som holder brynene på plass hele dagen. Jeg har et kjipt arr igjennom det ene brynet og jeg er avhengig av denne for at ikke sminken skal bli gnisset bort derfra eller at hårene skal dele seg slik at arret blir veldig synlig.

MASSIVE 5 XL VOLUME MASCARA: Den beste mascaraen jeg noensinne har eid, og mye billigere enn mange andre jeg har brukt opp igjennom årene. Drysser ikke, og man kan lett bygge på flere lag uten at den blir klumpete. Nå kan du også få kjøpt den i 3-pack for bare 100,- her. Jeg skal iallefall slå til!

Såpass fan er jeg faktisk! Selv om noen av disse produktene er sponset må jeg bare si at jeg er 100% ærlig med disse reviewsene, og anbefaler virkelig disse produktene til dere alle. Makeup Mekka er passer til de med allergier, er dyre- og miljøvennlig, billig og ikke minst har de gode produkter – og det er det som gjør at jeg har falt helt for dette merket. Har du prøvd noe fra Makeup Mekka før?