Vi har det alle sammen, vaner som er litt rare og ting vi bare elsker å holde på med men som vi ikke nødvendigvis liker å annonsere for hele verden. Nå tar jeg et oppgjør med meg selv og gir rett og slett litt faen, og forteller dere om 10 av mine heftigste guilty pleasures. Kanskje dere lærer et par ting dere ikke visste fra før av?

1: Millionær søker kjæreste. Når sant skal sies har jeg aldri sett på dette programmet alene, men herregud så jeg koser meg når meg og Line ser på det sammen.

2: Vine compilations. Jeg kan sitte altfor lenge og kikke på dette på Youtube. Vips, så er klokka 4 om morgenen og jeg skal opp om 3 timer.. Det verste er at jeg ler så. forbanna. høyt._MG_6534

3: Vitaminbjørner. Jeg elsker smaken av vitaminbjørnene (spesielt de røde) og når jeg er kjesken tar jeg meg faktisk et par vitaminbjørner.. Er visst ikke helt heldig sier de, MEN MÅ MAN SÅ MÅ MAN!

4: Jersey Shore. Jeg har sett alle episodene omtrent 13 ganger. Spør meg om å gjenfortelle en krangel mellom Sam og Ron. I dare you!

5: Kjøpe ting som kun tar seg bra ut på bilde. Dette er et skikkelig bloggfenomen og jeg har heldigvis blitt mer bevisst på dette i det siste. Men mange ganger kjøper jeg ting fordi jeg tenker «ÅH, DETTE HADDE SETT BRA UT I EN BLOGPOST/ PÅ INSTAGRAM!». Så teit._MG_9842

7: The Sims. Flaut å dele faktisk, men av og til (ganske ofte..) så spiller jeg altså The Sims 3. Der. Jeg sa det.

8. Top Model. Herregud som jeg elsker det programmet! Flaut altså, men nå får jeg bare owne det fra h 2 t (high five hvis du tok den!)

9. Lady Gaga. Yes, metalheaden har blitt gal. Nå innrømmer jeg altså at jeg faktisk digger musikken til Lady Gaga. Fengende altså, faen heller.

10. Hay Day. Jeg har heldigvis vært på rehab for det nå, så det er ikke like ille. Men siden jeg først har bringet skam over familien med denne listen kan jeg like gjerne avslutte med å si at jeg faktisk har hatt alarmer på (midt på natta..) for å få sendt avgårde en båt eller lage flere oster..

Haha, herregud. La oss ha en liten bonding-moment! Fortell meg en av dine guilty pleasures?