Da jeg var i Roma var jeg innom butikken L’Occitane og de har jo bare så utrolig mye digg! Jeg har tidligere omtalt håndkremen derfra og er stort sett alltid fornøyd. Jeg fant ut av at jeg trengte nye fuktighetskremer så jeg slo til og kjøpte med meg en serie som inneholdt fuktighetskrem, øyekrem og serum. Først og fremst: for en fantastisk lukt! Wow, akkurat passe sterkt og den lukter naturlig. Ikke kjemikalsk. I tillegg har huden blitt betraktelig mye glattere og finere på kun 2,5 uker! Det er ganske imponerende. Merket heter Soin De la Roseraie og er desverre ikke å få kjøpt på den norske butikken til L’Occitane! Noe som er litt krise, for hva skal jeg gjøre når jeg går tom?_MG_6996 L’Occitane tester heller ikke på dyr og bruker råmaterialer i produktene sine, noe som er alfa og omega for meg. Jeg kommer definitivt til å være på utkikk etter disse neste gang jeg er i utlandet (ellers må jeg krype til korset og bestille fra eBay..) Jeg har desverre ikke tatt noen «før» bilder, men tidligere var panna mi fylt med små «klumper» jeg ikke kunne skrubbe bort. Og nå er det helt glatt! Anbefales virkelig til dere alle!_MG_7410

Har du prøvd disse produktene før? Hva pleier du å bruke?